Askari Juristbyrå grundades 2018 med det övergripande målet att erbjuda klienter högkvalitativ juridisk rådgivning på fördelaktiga villkor. Vi förstår att juridiska tvister och ärenden kan uppfattas som påfrestande, känsliga och skrämmande. Vi lägger därför stor vikt vid personlig service, hängivenhet, uppriktighet och tillgänglighet, allt för att klienten ska känna sig trygg.

Askari Juristbyrå är speciellt hängiven till mänskliga rättigheter och civilrätt. Våra jurister har med framgång drivit ärenden om asyl/migrationsrätt, civilrättsliga tvister och affärsjuridiska mål.

Vår systematik vid ett nytt ärende är att först granska de juridiska förutsättningarna, potentiella frågetecken och möjligheter. Därefter bjuds klienten in till ett möte för en överblickande genomgång av ärendet. Detta för att klienten ska kunna ta ett välgrundat och informerat beslut om att ta ärendet vidare eller inte. Vi ser det som en självklarhet att klienten ska kunna få relevant och viktig information om sitt ärende innan denne kan ta ett beslut om att fortgå, utan att oroas över timtaxa eller dolda avgifter.

Du är varmt välkommen att kontakta oss för en konsultation.

Se vad tidigare klienter tycker om Askari Juristbyrå:

askari juristbyrå – Sök på Google

 

ARVAND ASKARI

Master of Laws LLM /Jur kand.

Utbildning:

2014: Bachelors of Law (LLB) The University of Law, London

2016: Master of Laws (LLM) The University of Law, inriktning EU law

Bar Professional Training Course (BPTC). Kallad till Englands Advokatsamfund November 2016 (called to the Bar of England and Wales). Arvand Askari har jobbat med juridik i Sverige och England under flertal år.

Språk: Svenska, Engelska, Persiska.

Kontaktuppgifter:

070-0992963

arvand@askarijuristbyra.se

Ethos: Tillgänglighet, tillit, målinriktade resultat.

 

 

 

Dino Amorelli Federico

Utbildning:

2021: Jur kand/ LLM,  Stockholms Universitet.

Språk: Svenska, Engelska, Italienska

Kontaktuppgifter:

08-58625862

dino@askarijuristbyra.se